портрети , семейни портрети, фотограф портрет

Хората имат индивидуалност и характер, емоция и заряд. С годините и работата ми с много хора и ситуации, разбрах, че мога да пресъздавам тези черти. Светлината и позата, настроението и емоцията, уловеният момент. Класическата черно-бяла фотография ми даде възможност да опозная светлината и композицията – изразните средства, с които създавам творчески портрети. В моето портфолио ще видите портрети на модели, артисти, певци, спортисти, политици и бизнесмени.

previous arrow
next arrow
PlayPause
ArrowArrow
Shadow
Slider

Класически портрети

Портретна фотосесия, съобразена с вашите желания и време, може да се заснеме както във
фотостудио, така и в избран от Вас интериор, или навън. Ще получите 10 бр. избрани и обработени
снимки на DVD с индивидуална обложка. 

Фотосесия в рамките на 1 час – 120лв.     

Може да закупите ваучер за подарък. 

 заснемане на бизнес и художествени портрети

 

Корпоративни портрети

                                                

 

 

портретна бизнес фотография заснемане на бизнес и корпоративни портретизаснемане на бизнес и корпоративни портретизаснемане на бизнес и корпоративни портрети

 

Съвременният начин на общуване налага използването на портретни снимки за различни профили в социални и бизнес сайтове. Първото впечатление, което добиват хората за всеки един от нас, е от портретните снимки, затова е важно те да са професионални. Корпоративният портрет трябва да Ви представи в най-добра светлина пред компанията и клиентите. За удобство на корпоративните клиенти, предлагам възможност за професионална фотосесия в офис на фирмата. Разполагам с преносимо фотостудио, което гарантира качество и бързина при заснемане на повече служители. Всички бизнес портрети се заснемат и обработват така, че да отговарят на стилистиката на вашия фирмен сайт.

За повече информация и изготвяне на индивидуална оферта:

Владимир Кадънков

мобилен телефон: 0886 106 403

е-mail: kadankov_com@yahoo.com