портрети , семейни портрети, фотограф портрет

Хората имат индивидуалност и характер, емоция и заряд. С годините и работата ми с много хора и ситуации, разбрах, че мога да пресъздавам тези черти. Светлината и позата, настроението и емоцията, уловеният момент. Класическата черно-бяла фотография ми даде възможност да опозная светлината и композицията – изразните средства, с които създавам творчески портрети. В моето портфолио ще видите портрети на модели, артисти, певци, спортисти, политици и бизнесмени.

previous arrow
next arrow
PlayPause
ArrowArrow
Shadow
Slider

Класически портрети

Портретна фотосесия, съобразена с вашите желания и време, може да се заснеме както въвфотостудио, така и в избран от Вас интериор, или навън. В рамките на 50 кадъра може да заснемем два тоалета. Заедно ще изберем най-сполучливите 10 снимки, които ще  получите обработени. 

Получаване на готовите снимки онлайн. 

Фотосесия в рамките на 1 час – цена 100лв.     

Може да закупите ваучер за подарък. 

            заснемане на бизнес и художествени портрети

 

Корпоративни портрети

 

              

Съвременният начин на общуване налага използването на портретни снимки за различни профили в социални и бизнес сайтове. Първото впечатление, което добиват хората за всеки един от нас, е от портретните снимки, затова е важно те да са професионални. Корпоративният портрет трябва да Ви представи в най-добра светлина пред компанията и клиентите. За удобство на корпоративните клиенти, предлагам възможност за професионална фотосесия в офис на фирмата. Разполагам с преносимо фотостудио, което гарантира качество и бързина при заснемане на повече служители. Всички бизнес портрети се заснемат и обработват така, че да отговарят на стилистиката на вашия фирмен сайт.

 

 

 

За повече информация и изготвяне на индивидуална оферта:  Владимир Кадънков  мобилен телефон: 0886 106 403   

 е-mail: kadankov_com@yahoo.com